Talli julkaisi komean videon Kalle Rovanperän testeistä – ”Olemme vahvoja tällä alustalla”

Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan tiimit valmistautuvat kovaa vauhtia parin viikon päästä ajettavaan Kroatian MM-ralliin. Hyundai sai testinsä ajettua Balkanilla jo aiemmin. Tällä viikolla testivuorossa on ollut Toyotan talli.

Toyotan nuori tähti Kalle Rovanperä pääsi ajamaan asvalttiralliin testiä kahden päivän ajan. Sebastien Ogier ja Elfyn Evans ovat testivuorossa tänään ja viikonloppuna.

Rovanperän testeistä Toyota julkaisi Twitter-tilillään komean videon.

Keskiviikkona Rovanperän testeissä olosuhteet olivat varsinkin aamupäivästä varsin talviset, kun yöllä lämpötila oli laskenut pakkasen puolelle ja tien pientareilla oli hieman lunta. Edellisen Rovaniemen MM-talvirallin Toyota pilasi jo testeissä, kun itse kisassa olosuhteet olivat erilaiset.

Toyotan tekninen johtaja Tom Fowler ei usko, että Kroatian MM-rallissa moista huolta on.

– Olen aina luottanut autoomme asvaltilla. Olemme vahvoja tällä alustalla. Toki itseluottamuksen taso voi kuskeilla olla aavistuksen pienempi, koska meillä on uudet Pirellin renkaat kaikilla käytössä, Fowler sanoo rallin MM-sarjan verkkosivuilla.

– Toisaalta olen erittäin tyytyväinen ja luotan siihen työhön, mitä insinöörit ovat tehneet, jotta auto sopeutuu uuteen renkaaseen.

Hyundain kuljettajat Ott Tänak, Thierry Neuville ja Craig Breen jatkavat valmistautumista Kroatian ralliin ajamalla tänä viikonloppuna Sanremon rallin Italiassa.

Edellisen kerran MM-sarjassa ajettiin puhdas asvalttiralli vuoden 2019 elokuussa Saksassa. Tuolloin Toyotan talli otti kolmoisvoiton Ott Tänakin johdolla.

Katso alapuolelta vuoden 2019 Saksan MM-rallin parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,277705″ ap mute]

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat