Suomalainen rallitoivo yrittää todistaa taitonsa mestaritallille

Juuso Nordgren ja Tapio Suominen
Juuso Nordgren ja Tapio Suominen vuonna 2017. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Juuso Nordgren pääsee jälleen tällä viikolla esittämään taitojaan Skodan tehdastiimin kalustolla rallin MM-sarjan osakilpailussa.

Nordgren, 20, ja kartanlukija Tapio Suominen antoivat ensimmäisen kerran kyytiä Skodan tehdastallin Fabia R5 -autolle lokakuun alussa ajetussa Espanjan MM-rallissa, jossa suomalaisparivaljakko sijoittui neljänneksi WRC2-luokassa.

– Se oli ensimmäinen kerta, kun ajoin Fabialla asvaltilla, joten opin todella paljon, Nordgren kertoo tallin tiedotteessa.

Skoda etsii parhaillaan uutta nuorta kuljettajaa tiimiinsä ensi kaudelle. Nordgren pääsi ensimmäisenä tulevaisuuden lupauksista antamaan näyttöjä ja lisäksi hän ajaa vielä torstaina alkavassa Walesin MM-rallissa.

– Olen erittäin tyytyväinen, että Skoda antaa minulle toisen tilaisuuden todistaa taitoni – ja tällä kertaa puhtaalla soralla, Nordgren kiittelee.

Nordgrenin tallikavereina Walesissa ajavat ruotsalainen Pontus Tidemand sekä norjalainen Ole Christian Veiby. Tidemand on jo kruunattu tämän kauden WRC2-luokan mestariksi. Lisäksi Skoda on varmistanut kuluvan sesongin WRC2-tallimestaruuden.

Nordgren saa Walesissa vastaansa myös Teemu Sunisen, Kalle Rovanperän ja Jari Huttusen, jotka starttaavat niin ikään R5-kalustolla.

Lue myös nämä