Suninen huippuvauhdissa: Pieniä asioita pitää vielä parantaa

Teemu Suninen
Teemu Suninen vauhdissa. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen on ollut loistavassa vauhdissa Suomen MM-rallissa perjantaina. Suninen ajoi heti aamun avausek:lle pohjat ja on muutenkin nakuttanut tasaisen hyviä aikoja. 

Suninen on perjantain huoltotauolle siirryttäessä tulosliuskalla viidentenä. Eroa neljäntenä olevaan Craig Breeniin on vain yksi kymmenys ja kolmantena majailevaan Mads Östbergiin vain puoli sekuntia.

Perjantaina Keski-Suomeen saatiin rankkaa vesisadetta. Kuskeille se näkyi vain viimeisellä ek:lla Jukojärvi 2:lla. Iltapäivän kierroksella sadetta tulee todennäköisesti, joten hommaa muuttuu melko kutkuttavaksi.

– Ajo on sujunut hyvin. Jukojärven eka kerta otettiin varovaisesti. Pari pientä virhettä on tullut. Sade tekee tiet liukkaiksi. Viimeisellä pätkällä ei myöskään oikein nähnyt. Se ois kiva nähdä, kun 180km/h on vauhtia. Silloin olisi kiva nähdä muutakin kuin konepellin sokat, Suninen naureskeli päivähuollossa.
– Aamu alkoi hyvin heti pohja-ajalla. Ei isompia virheitä tilanteita ole tullut. Semmoista hyvää tasapaksua ajamista. Pieniä asioita voi vielä parantaa.  On kuitenkin aika hyvä, kun puolen päivän testeillä ja tällä kokemuksella voi näistä sijoista ajaa. Vielä pitää parantaa ihan pienissä asioissa, kuten missä kohtaa jarruttaa ja niin eteenpäin, Suninen jatkoi.

Ralli jatkuu kello 15.00, kun kuskit kurvailevat Äänekosken Koiviston kylällä. Sen jälkeen karavaani suuntaa Laukaseen ja Lankamaalle.

Lue myös nämä