Sarjapomo riemastui Kalle Rovanperän ratkaisusta – ”Uskomattoman lahjakas kuljettaja”

Driftingin EM-sarja, Drift Masters, saa tulevana kesänä mielenkiintoisen vahvistuksen, kun Kalle Rovanperä lähtee jahtaamaan menestystä kakkoslajissaan.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä kilpailee driftingissä Toyota GR Supralla. Kuva: Sebastian Marko/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperä vahvisti keskiviikkona, että hän osallistuu tulevana kesänä neljään Drift Masters -kilpailuun rallikiireidensä ohella. Rovanperä on mukana EM-osakilpailuissa Ruotsissa, Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

Lue myös: Kalle Rovanperä lähtee tosissaan jahtaamaan menestystä kakkoslajissaan – suomalaistähden kalenteri aivan tukossa

Rallin maailmanmestaruuden viime vuonna voittanut Rovanperä teki viime toukokuussa debyyttinsä kansainvälisillä drifting-areenoilla, kun hän osallistui Drift Mastersin osakilpailuun Irlannissa. Tuolloin Rovanperä eteni 16 parhaan joukkoon ja teki myös huikeita esityksiä lajin huippukuskien parissa.

Ei siis ihme, että Dirft Masters -sarjan varapuheenjohtaja Arkadiusz Dudko riemastui Rovanperän ratkaisusta satsata entistä enemmän driftingiin.

– Olemme todella iloisia siitä, että Kalle liittyy sarjaamme kaudella 2023. Hänen uskomattomat taitonsa tekevät hänestä täydellisen lisäyksen muutenkin vakuuttavaan kuljettajakattaukseemme. Olemme varmoja, että hän on vahva tekijä tällä kaudella, Dudko kertoo.

– Kalle on uskomattoman taitava kuljettaja, joka pystyy ottamaan kaiken irti autostaan ja radasta. Olemme innoissamme hänen tulostaan.

Rovanperällä on käytössään oma Toyota GR Supra ja taustallaan oma tiimi. Rovanperä on kilpaillut viime vuosina driftingissä ajan salliessa etenkin kotimaassa, mutta nyt hän lähtee hakemaan kansainvälistä läpimurtoa.

– Olen aina halunnut päästä testaamaan taitojani driftingissä maailman parhaita kuljettajia vastaan ja näyttämään taitoni. Teen parhaani haastaakseni muut kuljettajat ja järjestääkseni loistavan näytöksen kaikille faneille, Rovanperä lupaa.

Rovanperän kauden ensimmäinen Drift Masters -kisa on ohjelmassa 9.-10. kesäkuuta Ruotsissa. Suomen osakilpailu ajetaan Alahärmän Power Parkissa 7.-8. heinäkuuta.

Katso alta, kuinka Rovanperä esiintyi viime vuonna Drift Masters -kilpailussa Irlannissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat