Sami Pajari piipahti testihommissa Espanjassa, myös Lindholm toistamiseen ratissa

Toksport-tiimin Skodaa tällä kaudella käskyttävä Sami Pajari pääsi testihommiin viikonvaihteessa Espanjassa.
Sami Pajari
Sami Pajari.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pajari ja toinen suomalaiskuski Emil Lindholm ovat päässet ajamaan Skodan uudella RS Fabia Rally2 -autolla asvalttitestiä. Kokemukset uudesta autosta asvaltilla ovat varsinkin Pajarille tärkeitä, sillä Lindholm oli mukana kehittämässä uutta autoa, joten häneltä tuntumaa kilpuriin löytyy selvästi enemmän.

Sekä Pajari että Lindholm ovat mukana Kroatian MM-rallissa ensi kuussa, joka ajetaan niin ikään asvaltilla. Espanjassa Skoda ja Toksport ajoivat sekä uuden auton kehitystestiä että myös kuskikohtaista fiilistä pikipinnalle.

Katso alapuolelta Pajarin tyylinäyte Espanjan testeistä.

Paikallisen median mukaan WRC2-luokan puolustava mestari Lindholm olisi testannut Espanjassa jo kaksi päivää. Ensimmäisen kerran mies nähtiin uuden Skodan ratissa heti Meksikon MM-rallin jälkeen viime perjantaina.

Katso videokooste Lindholmin toisesta testipäivästä.

Lindholm ja Pajari ovat ajaneet kumpainenkin Kroatian MM-rallissa kahteen kertaan. Lindholmin osalta muistot ovat mukavampia, sillä kaudella 2021 hän ajoi WRC3-luokassa toiseksi ja viime vuonna WRC2-luokassa pronssitilalle. Pajari oli puolestaan kaksi vuotta sitten JWRC-luokassa vasta kuudes ja viime kauden kisa päättyi ulosajoon.

Kroatian MM-ralli ajetaan 20.-23. huhtikuuta. Ohjelmassa on yhteensä 20 pikataivalta ja hieman yli 300 EK-kilometriä.

Katso alapuolelta viime vuoden Kroatian MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat