Ruotsalaistähdeltä iloinen uutinen – osallistuu Meksikon MM-ralliin

Pontus Tidemand
Pontus Tidemand. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ruotsalaiskuljettaja Pontus Tidemand vahvisti tiistaina, että hän on mukana reilun kahden viikon kuluttua käynnistyvässä Meksikon MM-rallissa.

Vuonna 2017 WRC2-luokan mestaruuden voittanut Tidemand ajoi viime kaudella neljä MM-rallia Fordin WRC-autolla, mutta täksi kaudeksi hän palasi takaisin R5-luokituksen Skoda Fabian rattiin. Tidemand avasi kautensa helmikuun puolivälissä Ruotsin MM-rallissa, jossa hän sijoittui kolmanneksi WRC2-luokassa.

Meksikossa Tidemand ja kartanlukija Patrik Barth kilpailevat jälleen Toksport-tallin Skodalla.

– Tiimi oli tyytyväinen esitykseemme Ruotsissa, joten aloimme nopeasti keskustella siitä, missä ja milloin ajamme seuraavan rallimme. Nautimme Patrikin kanssa Ruotsin rallista, ja kun kaikki toimi hyvin, olimme erittäin halukkaita palaamaan nopeasti autoon, Tidemand kertoo nettisivuillaan.

– Toksport on ammattimainen tiimi, ja yhteistyömme sujui täydellisesti, joten olen iloinen ja kiitollinen, että menemme yhdessä Atlantin toiselle puolelle ajamaan seuraavan rallin, ruotsalaistähti lisää.

Tidemand on ajanut kahdesti urallaan Meksikossa, vuosina 2017 ja 2018. Hän voitti molemmilla kerroilla WRC2-luokan kilpailun Skodan tehdastiimin kalustolla.

– Kuumuus ja vuorten ohut ilmanala tekevät Meksikon rallista haastavan, mutta uskon ja toivon sen sopivan meille hyvin myös tänä vuonna. Saimme hyvän alun kaudelle, joten meidän täytyy pitää kiinni hyvästä fiiliksestä ja jatkaa samalla positiivisella vireellä, Tidemand sanoo.

Meksikon MM-ralli ajetaan 12.-15. maaliskuuta Leonin kaupungin ympäristössä.

Katso alta kooste Ruotsin MM-rallin tapahtumista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,319508″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat