Riku Tahkon suunnitelmissa EM-ralli – ”Jos lähtö on lain puitteissa mahdollinen”

Riku Tahko
Riku Tahko. Kuva: Taneli Niinimäki
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Riku Tahkon suunnitelmissa on osallistua Latvian EM-ralliin heinäkuussa, mikäli koronatilanne sen sallii.

Tahko on odottanut Joensuun SM-rallin päätöksestä lähtien pääsyä erikoiskokeille. Maailmalla etenevän koronaviruspandemian takia urheilutapahtumat ovat kuitenkin olleet pannassa maaliskuun puolivälistä lähtien.

Koronatilanteen vuoksi SM-sarja jatkuu vasta syyskuussa. Myös Tahkon ohjelmassa olevaa Latvian EM-rallia on siirretty kertaalleen toukokuulta heinäkuun puoliväliin.

– Harmi, että tällainen pidempi kevättauko nyt tulee, mutta totta kai terveys on nyt pääasia. Talvikaudesta on edelleen hyvä maku. Varsinkin Joensuussa auto saatiin hyvään tikkiin ja olimme hyvässä vauhdissa. Muutenkin talvikausi oli näkyvyydestä ja huomiosta päätellen onnistunut, Tahko summaa.

– Tällä hetkellä seuraava kilpailu kalenterissa on Latvian ERC-osakilpailu. Sinne on aikomus lähtöä, jos lähtö on lain puitteissa mahdollinen ja terveyden kannalta turvallinen. Siihen on nyt hyvää aikaa valmistautua. Sen jälkeen toivottavasti Suomen MM-rallissa olemme Ylen Ralliradiossa mukana.

Tahko lähettää terveisensä rallifaneille, jotka joutuvat vielä odottamaan kilpailutauon päättymistä.

– Tällaisina aikoina on tärkeintä, että pysytte terveinä. Pitäkää itsestänne ja lähimmäisistänne huolta ja nauttikaa keväästä. Rallia on vielä luvassa.

Latvian Liepaja-ralli on ohjelmassa 10.-12. heinäkuuta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat