Rallin SM-sarjalle ikävä uutinen

Rallin SM-sarja etsii kisajärjestäjää elo-syyskuulle. Kuva: Taneli Niinimäki/AKK
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin SM-sarja tiedotti torstaina, että syyskuun alkuun kaavailtu Oulun SM-ralli on peruttu. AKK pyrkii löytämään tilalle korvaavan osakilpailun. 

Oulussa oli määrä ajaa SM-pisteistä 3.-4. syyskuuta. Ensisijaisesti tavoitteena on löytää järjestäjä, joka pystyisi laittamaan SM-rallin pystyyn samalle viikonlopulle. Myös elokuun viikonloput voivat tulla kyseeseen.

Rallin SM-sarjan kalenterissa on kaudella 2021 suunniteltu ajettavaksi yhteensä kuusi osakilpailua, joista neljä kilpailua tulevalla kesäkaudella. Nyt vaarana on, että kesäkausi supistuu vain kolmen rallin mittaiseksi.

– Kaikkia Ralli SM -osakilpailun järjestämisestä kiinnostuneita seuroja pyydetään olemaan yhteydessä AKK-Motorsport ry:n rallin laajipäällikköön mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaihin 16.4.2021 klo 16.00 mennessä, SM-sarjan verkkosivuilla kerrotaan.

Päätös korvaavasta osakilpailusta pyritään tekemään mahdollisimman pian, kunhan sopiva kilpailujärjestäjä on löytynyt.

Talvikaudella SM-sarjassa ehdittiin ajaa Rovaniemen sekä Kouvolan osakilpailut. SM1-luokassa johdossa on konkari Juha Salo ennen Teemu Asunmaata ja Emil Lindholmia.

Ralli SM-sarjan kalenteri kesäkauden osalta:
28.-29.5.    Länsirannikon Ralli, Lieto
18.-19.6.    Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
Elo-syyskuu  Järjestäjä avoin
2.-3.10.     KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

Lue myös nämä