Rallicrossin MM-sarjasta putosi yksi osakilpailu

Montalegre
Montalegren radalla Portugalissa järjestettiin edellisen kerran MM-osakilpailu kaudella 2018. Kuva: FIAWorldRallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjan Portugalin osakilpailun järjestäjät ilmoittivat tiistaina, että lokakuulle kaavailtu kilpailu on peruttu.

Montalegressa oli tarkoitus ajaa kauden seitsemäs osakilpailu ilman yleisöä 10.-11. lokakuuta. Kisa joudutaan kuitenkin jättämään väliin koronaviruksen vuoksi.

Vahvistettujen koronavirustartuntojen määrä on ollut Portugalissa kasvussa parin viime viikon aikana. MM-osakilpailun peruuntumisen taustalla ovat myös koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset matkustamiseen ja kokoontumisiin.

– Kaikkien terveys ja turvallisuus pysyvät etusijalla näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Odotamme sitä, että voimme toivottaa kuljettajat, tallit ja fanit tervetulleiksi Montalegren radalle maailmanluokan tapahtumaan vuonna 2021, järjestäjät kertoivat tiedotteessaan.

Portugalin osakilpailun peruuntuminen tarkoittaa sitä, että viikkoa myöhemmin Barcelonassa ajetaan kaksi osakilpailua samana viikonloppuna 17.-18. lokakuuta. Näin tämän kauden osakilpailujen kokonaismäärä pysyy kymmenessä.

Rallicrossin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Latviassa, missä ajetaan kaksi osakilpailua peräkkäisinä päivinä. Ruotsalaistähti Johan Kristoffersson starttaa kisoihin MM-sarjan ykkösenä. GRX-tallin Niclas Grönholm on pisteissä kolmantena.

Lue myös nämä

  • Uusimmat