Paraguaysta kajahtaa! Nuorelle kuskilupaukselle kattava ohjelma rallin MM-sarjaan

Paraguaylainen Diego Dominguez ajaa laajan ohjelman rallin MM-sarjassa kaudella 2023.
Diego Dominguez
Diego Dominguez vauhdissa Kreikan MM-rallissa. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

22-vuotias Dominguez ajaa rallin MM-sarjan junioriluokassa JWRC:ssa kaikki osakilpailut. Sarja kattaa helmikuun Ruotsin lumirallin lisäksi Kroatian, Sardinian, Viron ja Kreikan osakilpailut.

Näiden viiden MM-rallin lisäksi Dominguezin on määrä osallistua myös WRC3-luokassa Meksikon, Kenian ja Chilen MM-ralleihin.

– Olen todella innoissani. Aiomme valmistautua jokaiseen JWRC- ja WRC3-ralliin ajamalla paikallisen kisan testinä. Se antaa meille varmasti riittävästi itseluottamusta tähdätä niihin tuloksiin, joihin pyrimme, Dominguez sanoo MM-sarjan verkkosivuilla.

Nuoren paraguaylaisen kartturina toimii espanjalainen Rogelio Peñate, jolla on vyöllään muhkeat 450 starttia eri tason ralleista.

– Minä ja Rogelio olemme aina tulleet hienosti toimeen keskenämme. Samalla tavalla myös Rally3-auto sopii meidän käteemme. Se on helppo auto ajaa, ja vaikka tehoa puuttuu Rally2-autoon verrattuna, on vauhtia kuitenkin hyvin ja auto kääntyy mutkiin hienosti. Olemme menossa oikeaan suuntaan, Dominguez kertoo.

Viime kaudella Dominguez ajoi neljä MM-rallia. Paras tulos napsahti vyölle syyskuussa Kreikassa, kun paraguaylainen voitti WRC3-luokan. Rally3-luokituksen autojen joukossa nuori mies oli komeasti kolmanneksi nopein.

Katso alapuolelta Kreikan MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat