Oliver Solberg sai erityisen lahjan, johon liittyy mysteeri – rallilupaus pyytää apua suomalaisilta

OIiver Solberg
OIiver Solberg. Kuva: Gregory Lenormand/DPPI
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Oliver Solberg sai joululahjan, johon liittyvät ralli, Suomi, Volvo, hänen isoisänsä ja vuosi 1975.

Solberg esittelee sosiaalisen median kanavillaan isoisältään saamaansa avaimenperää, johon liittyy mysteeri. Ruotsalais-norjalainen rallilupaus toivoo saavansa vastauksen suomalaisilta seuraajiltaan.

– Kaikille suomalaisille faneilleni ja suomalaisille ystävilleni: Sain juuri joululahjan isoisältäni. Se on todella erityinen avain hotelliin Suomessa. Voisitteko auttaa minua löytämään hotellin? Solberg pyytää videolla.

– Avain on vuodelta 1975. Isoisäni oli siellä testaamassa Volvoa ja nyt hän antoi avaimen lahjaksi minulle. Se on ilmaisavain tähän hotelliin. Mutta minun pitää saada tietää, mikä hotelli on kyseessä, kuljettajalupaus lisää.

Jos video ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Avaimenperä näyttää tältä. Kuva: Oliver Solbergin Twitter-tili

Oliver Solbergin isoisä Per-Inge Walfridsson kilpaili rallin ja rallicrossin parissa 1960-luvun loppupuolelta 1980-luvun alkuun. Hän voitti rallicrossin Euroopan mestaruuden kaudella 1980 Volvolla. Britannian RAC-rallissa hän sijoittui parhaimmillaan neljänneksi vuonna 1973, niin ikään Volvolla.

Solberg on saanut mysteeriin useita eri vastauksia Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Eniten kannatusta on saanut Hotelli Kuusamo, joka lopetti toimintansa kaksi vuotta sitten, kun Koillismaan Osuuskauppa myi kiinteistön.

Koillismaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Henrik Karvonen on yksi Solbergin tviittiin vastanneista henkilöistä. Karvonen kirjoitti norjaksi, että avaimenperä on peräisin Hotelli Kuusamosta.

Solberg, 19, sai toisen erityisen lahjan jo ennen joulua. Nuori kuljettaja teki aiemmin joulukuussa kaksivuotisen sopimuksen Hyundain kanssa ja ensi kaudella hän kilpailee rallin MM-sarjan WRC2-luokassa.

Hyundai i20 R5 -auto saapui Solbergien pajalle Ruotsiin pari päivää ennen jouluaattoa.

Katso alta kauden 2020 viimeisen MM-rallin, Monzan osakilpailun parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,358031″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat