Ogierin ulosajosta kallis hinta: ”Olen pahoillani tallitovereideni puolesta”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier pahoitteli ulosajoaan. Kuva: Toni Heinonen/Rallit.fi
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suomalaislupaus Teemu Suninen koki pienen takaiskun jo ennen Suomen MM-rallin testiään.

Suniselle oli ennakkoon suunniteltu testipäivä lauantaille Jämsän seudulle. Testi jouduttiin siirtämään maanantaille, sillä M-Sportin tähtikuljettaja Sebastien Ogier ruttasi tallin testiauton torstain testeissä Vaherissa.

Ogierin ulosajon takia Elfyn Evansilta jää väliin perjantaille kaavailtu testi. Sunisen tiedottaja vahvisti Rallit.fille, että suomalaiskuski pääsee ajamaan maanantaina kaavailtua lyhyemmän testin varsinaisella kisa-autollaan.

Ogier pahoitteli tapahtunutta Twitterissä.

– En voinut mitään tälle. Iso kivi oli ajolinjalla kuutosvaihteella ajettavassa mutkassa. Olen pahoillani tallini ja tallitovereideni puolesta, jotka eivät pääse testaamaan, Ogier kertoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suninen oli keskiviikkona seuraamassa Ogierin testiä Orivedellä ja kertoi Rallit.fille, että hän odottaa innolla kunnon testipäivää Ford Fiesta WRC:llä. Ogierin ulosajon vuoksi Suninen ei kuitenkaan pääse ajamaan niin paljon kilometrejä kuin alun perin oli suunniteltu.

Suninen ajaa vasta toista kertaa WRC-autolla kilpaa ensi viikolla järjestettävässä Suomen MM-rallissa. Hän debytoi Ford Fiesta WRC -auton ratissa muutama viikko sitten Puolan MM-rallissa, jossa hän ajoi yhden pohja-ajan ja sijoittui komeasti kuudenneksi.

Toni Heinonen

Lue myös nämä

  • Uusimmat