Ogier saanut sopimustarjouksen myös kotipuolesta – ilmoitus ”ehkä pian”

Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia
Sebastien Ogier (oik.) ja Julien Ingrassia ovat viisinkertaisia maailmanmestareita. Kuva: Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier pääsi sunnuntaina juhlimaan uransa viidettä rallin maailmanmestaruutta. Ensi vuoden suunnitelmiaan ranskalainen ei ole vielä paljastanut.

Ogier liikuttui kyyneliin Walesin MM-rallin Power Stagella, jolla hän otti riittävät bonuspisteet mestaruuden sinetöimiseen. Ogier siirtyi täksi kaudeksi Fordeilla kilpailevaan M-Sport-talliin Volkswagenin vetäydyttyä rallin MM-sarjasta.

– Muutaman minuutin ajan koin vahvimman tunneryöpyn rallin parissa – se ei kuitenkaan ollut elämäni vahvin, sillä poikani syntymä oli vielä erityisempi. En tiedä, miksi tunne oli niin vahva, mutta saavutimme jotain todella hienoa. Pystyimme selvittämään ottamamme haasteen. Olin erittäin onnellinen koko tiimin puolesta, sillä (tallipäällikkö) Malcolm Wilson ja kaikki hänen työntekijänsä kokivat tämän ensimmäistä kertaa, Ogier kertoi lehdistötilaisuudessa.

Wilson yrittää pitää Ogierin tallissa myös ensi kaudella, mutta myös Citroen on ranskalaismestarin perässä. Ogierilla on pöydällä myös kolmas ehdotus.

– Nyt minulla ei ole mitään ilmoitettavaa, mutta ehkä ilmoitus on tulossa pian. Olen varma, että jotkut ovat tehneet oikeita arvauksia tai vetoja (tulevaisuudestani), mutta en ole vielä sataprosenttisen varma – mietin ja analysoin yhä asiaa. Lisäksi minulla on yksi tarjous vaimoltani, joka yrittää kovasti saada minut jäämään kotiin. Tiedän kuitenkin sen, että tarvitsen vielä adrenaliinia, joten saa nähdä, Ogier pyöritteli.

Lue myös nämä