Niclas Grönholm palaa takaisin rallicrossin MM-karkeloihin – ”Näistä lähtökohdista menestystoiveet ovat hyvin maltilliset”

Niclas Grönholm
Niclas Grönholm. Kuva: GRX Taneco
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

GRX Taneco Teamin kuljettaja Niclas Grönholm pääsee palaamaan rallicrossin MM-sarjaan tulevana viikonloppuna Norjan Hellissä. Grönholm joutui jättämään kaksi edellistä osakilpailua väliin umpilisäkeleikkauksen jälkiseuraamusten takia. 

– On hienoa palata takaisin auton rattiin kuuden viikon sairastelun jälkeen. Leikkauksesta toipuminen ei sujunut lainkaan odotusten mukaan, vaan aina tuli uusia takaiskuja. Näistä lähtökohdista menestystoiveet ovat hyvin maltilliset. Pyrin tietysti tekemään parhaani radalla, Grönholm toteaa tilanteestaan.

GRX Taneco Teamin johtaja ja Niclaksen isä Marcus Grönholm on myös varovainen poikansa suoritusten suhteen.

– Niclas oli aika heikossa kunnossa ja pitkä sairastelu on vaatinut veronsa. Tällaisen tauon jälkeen on syytä ottaa iisisti ja olla ilman kovia odotuksia. Mukavaa kuitenkin, että Niclas pääsee nyt takaisin jatkamaan hienosti alkanutta kauttaan, Marcus Grönholm sanoo.

GRX Taneco Team on alkukaudella ollut vahvahti mukana MM-sarjan kärkitaisteluissa. Suomalaistalli on tallien pisteissä toisena ajetun neljän osakilpailun jälkeen.

Lue myös nämä