Mikkelsen hehkuttaa: Emme olisi voineet toivoa parempaa

Andreas Mikkelsen
Mikkelsen allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen Hyundain kanssa.. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Andreas Mikkelsen liittyi Hyundain rallitalliin kahden vuoden sopimuksella. Norjalainen aloitti urakkansa korealaisvalmistajan väreissä upeasti, sillä Mikkelsen johtaa Katalonian MM-rallia avauspäivän jälkeen.

Lähtöpaikasta oli varmasti apua Mikkelsenille, mutta silti mies antoi heti kovat näytöt osaamisestaan. Homma kuitenkin muuttuu Katalonian karkeloissa, sillä lauantai ja sunnuntai ajetaan asvaltilla.

Mikkelsen johtaa rallia vain 1,4 sekunnin erolla ennen Fordin Sebastien Ogieria. Seitsemän kärkikuskia mahtuu vajaan 13 sekunnin sisään.

– Emme olisi kyllä voineet toivoa parempaa starttia Hyundain urallamme. Aloitimme aamun varovasti ja tutkimme, miten auto käyttäytyy. Sitten teimme pari muutosta säätöihin ja se auttoi. Iltapäivällä olimme koko ajan luottavaisempia autoon, Mikkelsen sanoo tallin tiedotteessa.

– Vika pätkä ei ollut ihan virheetön. Luulimme, että meillä oli rengasrikko, joten otimme aika rauhallisesti. Pääsimme maaliin turvallisesti ja on mahtavaa olla johdossa. Taistelu on tiukkaa, mutta on upeaa johtaa rallia, Mikkelsen jatkaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat