Latvala vakuuttaa: Olemme kilpailukykyisiä!

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan kokenut suomalaiskuski Jari-Matti Latvala lähtee innokkaana tulevaan sesonkiin, joka alkaa tällä viikolla Monte Carlon rallista. Latvala oli jo viime vuonna Toyotan debyyttikisassa Monacossa podiumilla, joten avauskisasta voi odottaa hyvää tulosta. 

– Olimme tosiaan jo viime vuonna Montessa toisena ja se on minun paras sijoitukseni siellä. Tärkeää on ajaa puhdas kisa, mutta myös vauhdin pitää olla kohdillaan, Latvala sanoo tiimin tiedotteessa.

Viime kauden alkupuoliskon jälkeen Latvala oli vielä mukana mestaruustaistelussa, mutta kesällä alkaneet tekniset viat Yariksessa vesittivät haaveet MM-tittelistä.

– Opimme todella paljon viime vuonna ensimmäisen kauden aikana yhdessä. Löysimme ne asiat, missä meidän pitää parantaa ja olemme nyt valmiita uuteen kauteen. Uskon, että olemme kilpailukykyisiä, Latvala vakuuttaa.

Toyotan kuskikolmikossa koettiin yksi muutos viime kauden päätteeksi, kun Juho Hänninen sai lähteä ja tilalle saapui M-Sportilta virolaiskuljettaja Ott Tänak.

– Meillä on erittäin kova kolmikko kasassa. Me kaikki ajoimme voittoon kaudella 2017. Jokainen meistä tähtää voittoihin myös tänä vuonna ja se on varmasti hyvä tiimille, Latvala toteaa.

Tänak asettaa tavoittteekseen mestaruuden, vaikka alla on täysin uusi menopeli kuuden Ford-vuoden jälkeen.

– Tavoite meillä on sama kuin aiemminkin ja se on mestaruus. Totuttelen vielä tiimiin, mutta olen jo nyt tuntenut oloni kotoisaksi ja valmistelut ovat sujuneet hyvin. Monte Carlossa nähdään, missä me mennään muihin verrattuna.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat