Latvala vai Lappi? Walesin MM-rallissa kuumia taistelupareja

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Torstai-iltana käynnistyvässä Walesin MM-rallissa on tarjolla neljä taisteluparia, joista voi lyödä vetoa Veikkauksen Pitkävedossa.

Toyotan suomalaiskuljettajat Esapekka Lappi ja Jari-Matti Latvala on asetettu keskenään taistelupariksi. Kumpi suomalaisista sijoittuu paremmin sunnuntaina päättyvässä kilpailussa?

Latvala vs. Lappi

Toyota-kuljettajat vastakkain. MM-sarjan konkari Latvala ajaa Walesissa jo 17. kertaa, kun taas Lappi osallistuu vasta toista kertaa haastavaan sorakisaan WRC-kalustolla. Edellisessä osakilpailussa Turkissa toiseksi sijoittunut Latvala on selkeä suosikki tässä parissa.

Ogier vs. Neuville

MM-sarjaa johtava Thierry Neuville on kovan paikan edessä perjantaina, kun hän joutuu ajamaan ensimmäisenä erikoiskokeet läpi. Sebastien Ogierilla ei ole kilpailussa mitään muuta tavoitetta kuin voitto ja ranskalainen on kilpailun ykkössuosikki.

Mikkelsen vs. Evans

Norjalaiskuljettaja Andreas Mikkelsenin kausi on mennyt penkin alle. Samaa voi sanoa myös Ford-kuljettaja Elfyn Evansista. Walesilainen Evans voitti viime vuonna MM-kotirallinsa ja hänellä on etunaan myös se, että Fordin WRC-auto on todennäköisesti vahvin työkalu Walesissa.

Östberg vs. Paddon

Citroenin Mads Östbergillä on kovat näyttöpaineet Walesissa. Suomen MM-rallissa toiseksi sijoittuneella Östbergillä ei ole sopimusta ensi vuodeksi ja hän janoaa kovaa tulosta sorakisasta. Hyundai-kuljettaja Hayden Paddon on varma kuljettaja, mutta vauhdillisesti Östberg on vahvempi tässä parissa.

Pitkävedon kohteet sulkeutuvat torstai-iltana kello 20.58.

Pelikohteet kiintein kertoimin Pitkävedossa.

Artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat