Latvala nautiskeli Peurunka-rallissa – ”Kyllä meillä oli hauskaa!”

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: @World/Toyota Gazoo Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Peurunka-rallissa nähtiin lauantaina MM-tason kilpailijoita, kun Toyotan rallitallin Jari-Matti Latvala ja Juho Hänninen asettuivat lähtöviivalle. Latvala ajoi ja Hänninen luki nuotteja.

 Kaksikon kisa sujui varsin joutuisasti, sillä Latvala ja Hänninen ylsivät Toyota Celica GT Fourilla kilpailun toiseksi. Eteen kiilasi vain Teemu Asunmaa huomattavasti tuoreemmalla Skoda Fabia R5:lla.

– Kyllä meillä oli hauskaa. Juho sanoi jo parin pätkän jälkeen, että kiitos Jari-Matti jo tässä vaiheessa. Juho on vaan aika ammattimaisesti hoitanut homman. Kirjoitti kaikki nuotit siististi ja hyvin on tullut nuotti. Kakkosen lopussa hän vähän tipahti, mutta saattoi olla omassa nuotissakin vikaa, Latvala naureskeli Rallit.fille lauantaina.

Rallin MM-sarjassa kuskit joutuvat venymään paikasta toiseen ja ajohommien lisäksi pitää hoitaa myös lukuisat mediatilaisuudet. Lauantaina MM-sarjan suomalaistähdet saivat vain nautiskella.

– Rento fiilis on ollut ajaa ja ei ole mitään stressiä. MM-rallin aikataulut on puristettu niin tiukaksi ja koko ajan on vähän kiire. Nyt on saanut vain ajaa ja nauttia, Latvala totesi.

Latvalan ja Hännisen ajohommat jatkuvat jo tulevana viikonloppuna Walesin MM-rallilla. Tuolloin myös Hänninen hyppää jälleen kuskin paikalle, ainakin toistaiseksi viimeiseen MM-ralliinsa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat