Latvala hakee top5-sijoitusta Saksan rallista

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala on MM-sarjassa neljäntenä ennen torstaina alkavaa Saksan MM-rallia. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan ykköstähti Jari-Matti Latvala koki kovia edellisessä MM-rallissa Suomessa. Voittohaaveet kariutuivat lauantaina tekniseen vikaan. Samalla myös unelma maailmanmestaruudesta karkasi melko kauas.

Latvala on kuitenkin saanut alleen hyvät testit Saksassa ja lähtee luottavaisella mielellä torstaina alkavaan kilpailuun.

– Meidän testien aikaan satoi vettä ja se oli itse asiassa tosi hyvä juttu. Monesti Saksan rallin aikaan jossain vaiheessa viikonloppua vettä saattaa tulla. Automme on varsin samanlainen kuin edellisessä asvalttikisassa Korsikalla. Saksassa on kuitenkin muutamia erityispiirteitä, kuten vähän vähemmän mutkia ja kovemmat jarrutukset risteyksissä, Latvala pohdiskelee tiimin tiedotteessa.

– Juuri jarrutuksiin keskityimme aika paljon testien aikana. Niissä voi joko voittaa tai hävitä paljon aikaa. Lisäksi teimme paljon töitä jousituksen kanssa. Automme on hieman pehmeämpi kuin Korsikassa, Latvala jatkaa.

Tuurilainen ei tavoittele kuuta taivaalta Saksan rallista.

– Saksan kisa on yksi kisakalenterin vaikeimmista kisoista. Vastustajamme ovat täällä varmasti todella kovia. Jos pääsemme viiden parhaan joukkoon, niin voimme olla tyytyväisiä. Podium olisi todella kova tulos meille, Latvala summaa.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat