Latvala hakee Suomen MM-rallista vain voittoa

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Toyotan Jari-Matti Latvala testasi tällä viikolla autoaan kuun lopussa ajettavaa Suomen MM-rallia varten. Yhden voiton MM-sarjassa tällä kaudella pokannut tuurilainen korostaa, että Jyskälästä kelpaa vain voitto. 

– Nyt kun alla on suomalainen tiimi, suomalainen auto ja töitä on tehty kovasti, niin ei Neste Ralliin kannata lähteä varmistelemaan mitään muita sijoja. Siitä lähdetään, että voitosta ajetaan, Latvala sanoo AKK:n tiedotteessa.

Kokeneen suomalaiskuskin mukaan lauantai tulee jälleen olemaan se päivä rallissa, jolloin voittotaistelu todennäköisesti ratkaistaan.

– Isoimmat erot tulevat lauantaina, kun ajetaan Päijälä ja Ouninpohja. Perjantainakin on toki monta pätkää, mutta silloin mennään todennäköisesti pienemmillä eroilla. Jos kesä pysyy tällaisena, niin aura-auton rooli ei ole silloin niin paha, Latvala summaa.

Thierry Neuville tuntee varmaan painetta, että hänen täytyy nyt mennä ja Ott Tänak on ajanut todella hyvin. Esapekka ja Juho menevät myös varmasti kovaa. Voittajaehdokkaita on nyt paljon ja kärkisijoista tulee kova kamppailu.

Suomalaisista WRC-autoa Jyväskylässä piiskaavat Latvalan lisäksi tallikaverit Juho Hänninen sekä Esapekka Lappi ja Fordin Teemu Suninen.

– On erittäin hienoa, että suomalaisia on näin monta mukana WRC-kalustolla. Minulla on kokemusta MM-sarjasta eniten, joten tallikaverit Juho ja Esapekka varmaan ainakin vähän seurailevat, että mitä minä teen. Mutta varmasti heillä on halua päihittää minut ja sisäinen kilpailu on pelkästään positiivinen asia, sillä se laittaa antamaan itsestään kaikki peliin, Latvala kokee.

Lue myös nämä