Latvala aikoo kopioida Ogierin mestaruusreseptin

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan rallitallin kokenut suomalaistähti Jari-Matti Latvala valmistautuu parhaillaan kolmen viikon päästä alkavaan uuteen MM-kauteen. Latvala kertoo Motorsport News -lehden verkkosivuilla, että hän suunnittelee kopioivansa Sebastien Ogierin viime kauden mestaruusreseptin.

Ogier valloitti viidennen perättäisen mestaruutensa tasaisen varmalla ajolla. Vaikka Ogier vaihtoi tallia viime kauden alussa, tuli mestaruus silti komeaan tyyliin.

– Uskon, että Sebastienin viime kauden mestaruus oli hänen uransa makein. Hänen piti kauden aikana hyväksyä, että joskus vauhti riittää vain kolmanteen tai neljänteen sijaan. Se ei ole kuskeille helppoa, joten kunnioitan suuresti hänen saavutustaan. Seb mietti vain koko ajan MM-pisteitä ja vuoden lopullista tulosta. Se on tapa, jota aion noudattaa myös itse tänä vuonna, Latvala paljastaa Motorsport News -lehdelle.

Latvalan tavoite ensi vuodelle on mestaruus. Se vaatii tasaisen varmaa palkintopallisijojen napsimista. Aina ei tarvitse ajaa hampaat irvessä voitosta, jos vauhti ei riitä.

– Aloitan jokaisen kisan podium tavoitteena. Jos on mahdollisuus taistella voitosta, niin hyvä niin. Tärkein juttu on kuitenkin päästä top3:een ja saada paljon pisteitä. Jos onnistun tässä, niin olen kauden lopussa siellä missä haluan.

Lue myös nämä

  • Uusimmat