Koski-Lammin veljekset avaavat SM-kautensa Kouvolassa

Juho Koski-Lammi ja Arto Ala-Kokkila Revontulirallissa. Kuva: Marko Kyöstilä
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroeniin SM3-luokassa luottavien Koski-Lammin veljesten kauden 2019 Rallin SM urakka alkaa tulevana viikonloppuna Kouvolan SM-rallissa.

Tunturiralli jäi välistä ja keskittyminen on kohdistettu loppukauteen. Juho Koski-Lammi ajoi treenimielessä F-rallisarjan avauksessa Hankasalmella. Kilpailusta tuloksena oli lisäluokkien voitto yhdessä Arto Ala-Kokkilan kanssa sekä tärkeää kokemusta kilpailutilanteessa nuotin teosta ja siitä ajamisesta. Varusmiespalveluksestaan huolimatta Juho on ehtinyt myös treenaamaan ajamista.

– Treenikilometrejä on tullut hyvin ja Flying Finn Academyn leireiltä olen saanut uusia vinkkejä omaan ajooni. Tuntuma autoon on kehittynyt oikein hyväksi, sanoo Kouvolaa odotteleva Juho Koski-Lammi.

Heikki Koski-Lammin ja Ari Koposen testiralli Piippolassa sujui kolmannen sijan arvoisesti. Testikilometrejä on kertynyt valitettavan vähän, kun vaihdelaatikko ei ole toiminut toivotulla tavalla.

– Toivottavasti tulee kuntoon Kouvolaan mennessä. Piippola oli hyvä testikilpailu, mutta treeneissä vaihdelaatikon ongelmat ovat vieneet fiilistä. Ajoltaan auto tuntuu hyvältä, kun vain saisi vaihteistomurheet pois, Heikki Koski-Lammi kertoo valmistautumisestaan Kouvolaan.

Lue myös nämä