Konkari Juha Salolle jo 18:s mitali

Juha Salo. Kuva: Pekka Koski.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hannu´s Senior Rally Teamin Juha Salo ja Jarno Ottman sijoittuivat tänään Lempäälään päättyneessä kauden viimeisessä SM-rallissa toiseksi. Tulos tiesi kaksikolle SM-hopeaa, sillä SM1-luokan mestaruuteen ajoi rallissa kolmanneksi sijoittunut Teemu Asunmaa.

– Ei saatu sitä mitä tavoittelemaan lähdettiin. SM-hopeakin on tavallaan ihan jees. Parempaan ei ollut tällä kertaa ollut mahdollisuuksia. Onnittelut Teemulle ja Jonnelle mestaruudesta.

Kaudella 2017 SM1-luokasta saavutettu SM-hopea oli Salolle ralliuran kuudes ja kaikkiaan uran kahdeksastoista SM-mitali. Salolla on rallin Suomen mestaruuksia kymmenen ja pronssimitalejakin kaksi. Jarno Ottmanille SM-hopea on uran toinen.

Salo sanoo, että jokainen mitali on aina omanlaisensa.

– Viimeisen pätkän maalissa oli pettynyt fiilis, mutta onhan hopeakin ihan OK. Hävisimme mestaruuden käytännössä jo talvella Rovaniemen ja Nilsiän SM-ralleissa, jossa menetimme tärkeitä pisteitä.

Salon kakkossija oli Lempäälässä uhattuna hetken aikaa rallin seitsemännellä ja kahdeksannella EK:lla, kun auton sähköjärjestelmään iski anturivika.

– Uskilan ja Säterin erikoiskokeilla meillä oli tehot hukassa ja putosimme kolmanneksi. Vaihdoimme anturin huollossa ja nousimme rallin kahdella viimeisellä pätkällä takaisin toiseksi ja se oli tällä kertaa tästä kisasta maksimisuoritus, muistutti rallin jälkeiseen dopingtestiin kiiruhtanut Salo.

Lue myös nämä

  • Uusimmat