Kalle Rovanperän tallikaveri ajoi rajusti ulos Virossa – ”Auto on aivan tuhoutunut”

Elfyn Evans
Elfyn Evans. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan rallitallin walesilaiskuljettaja Elfyn Evans ajoi rajusti ulos Etelä-Virossa sunnuntaina ajettavassa Lõuna-Eesti-rallissa. Hurjan näköisestä tilanteesta huolimatta Evans ja kartanlukija Scott Martin selvisivät tilanteesta ilmeisesti pelkällä säikähdyksellä.

Evans ja Martin olivat kilpailussa neljäntenä ennen ulosajoaan. Onnettomuus tapahtui kisan viidennellä erikoiskokeella, Kundjan pätkällä.

– Auto on aivan tuhoutunut. Pääasia on, että molemmat ovat kunnossa, koska vauhti oli massiivista. Se oli kuutosella ajettava mutka, Valmar Viisel kirjoitti Twitterissä.

Evansilla oli jo ennestään huonoja muistoja Viron sorateiltä, sillä walesilainen loukkasi pahasti selkäänsä Rally Estoniassa viime vuonna. Isossa hypyssä aiheutuneen iskun takia Evans joutui jättämään kolme MM-rallia väliin.

Evans oli Lõuna-Eesti-rallissa testaamassa kalustoa Viron MM-osakilpailua varten. Walesilaisen lisäksi kisassa ovat mukana myös Toyotan Kalle Rovanperä ja Sebastien Ogier sekä Hyundain Ott Tänak ja Thierry Neuville. M-Sport Fordin Esapekka Lappi ajaa puolestaan osin omakustanteisesti vuokraamallaan JanPro Racingin Fiesta WRC:llä. Teemu Sunisen alla on puolestaan Fiesta R5.

Viron MM-ralli ajetaan Tarton kaupungin ympäristössä syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Alla olevalla videolla näkyy Evansin rajut voltit. Video on kuvattu varsin kaukaa, mutta vauhti on tosiaan ollut lähellä maksimia.

Lue myös nämä

  • Uusimmat