Kalle Rovanperä vaikeuksissa: ”Tämä ei ole hyvää oppia”

Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kalle Rovanperä törmäsi ongelmiin Walesin MM-rallin neljännellä erikoiskokeella.

Ensimmäistä MM-ralliaan ajava Rovaperä epäili Hafrenin pikataipaleen maalissa, että hän menetti aikaa rengasrikon vuoksi. WRC:n ralliradion toimittaja vahvisti, että häneltä on yksi rengas rikki.

– Tulimme melkein kymmenen kilometriä tyhjällä renkaalla. Olemme ottaneet todella rauhallisesti. Rengas meni ulos tieltä, joten tämä ei ole hyvää oppia, 17-vuotias Rovanperä manasi.

WRC2-luokassa Fordilla kilpaileva Rovanperä jäi lähes minuutin Ole Christian Veibyn ajamasta luokan pohja-ajasta. WRC2-kokonaistilanteessa suomalaislupaus on sijalla 14 puolentoista minuutin päässä kärkikuljettaja Pontus Tidemandista.

Hafrenin pikataival oli epäonninen myös Teemu Suniselle. Fordia ohjastava Suninen oli ennen nelospätkää toisena WRC2-luokassa, mutta Hafrenissa hän joutui vaihtamaan renkaan ja putosi lähes kolmen minuutin päähän kärjestä.

Skodalla kilpaileva Juuso Nordgren on toistaiseksi välttänyt ongelmat Walesissa. Hän ajaa yhdeksäntenä WRC2-luokassa vajaan minuutin kärjelle jääneenä neljän ajetun erikoiskokeen jälkeen.

Lue myös nämä