Jari-Matti Latvalan suunnitelma tuomassa täydellisen tuloksen

Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila
Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari-Matti Latvala on vahvasti kiinni Monte Carlon MM-rallin kolmannessa sijassa ennen neljää viimeistä erikoiskoetta, jotka ajetaan sunnuntaina.

Latvala nousi viimeiselle palkintosijalle heti lauantaiaamun ensimmäisellä erikoiskokeella, jolla aikaerot venähtivät huomattaviksi lumisten ja sohjoisten olosuhteiden vuoksi. Toyotan suomalaistähti selvitti haastavat olosuhteet kunnialla ja päätti päivän minuutin päässä toisena olevasta tallikaveristaan Ott Tänakista.

Latvalalla ei ole uhkaajiakaan lähimaastossa, sillä neljäntenä ajava Esapekka Lappi on jäänyt kolme minuuttia tiimitoveristaan.

– Sunnuntaina pitää keskittyä omaan ajoon. Olen tyytyväinen, sillä sanoin jo ennen kilpailua, että viiden parhaan joukkoon sijoittuminen on hyvä juttu, ja jos olen kolmen parhaan joukossa, se on täydellistä, Latvala sanoi.

Viisinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier ja Tänak ovat karanneet Latvalalta, joka on pitänyt huolen vain omasta tekemisestään.

– Ott ja Sebastien ovat ajaneet vaikuttavaa vauhtia, mutta jos ajaa noin kovaa, pitää myös ottaa riskejä. Minulla on ollut kilpailun alusta lähtien suunnitelmana riskien välttäminen, Latvala kertoi.

Lue myös nämä