Jari Huttusen Hyundain väritys julki – talli vahvisti suomalaislupauksen toisen kisan

Jari Huttunen
Jari Huttunen ajaa alkavalla kaudella Hyundai i20 R5 -autolla. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa kilpaileva Hyundai on julkaissut kuvan tallin kehitysohjelmaan valitun Jari Huttusen uudesta työkalusta.

Huttunen ja kartanlukija Antti Linnaketo osallistuvat alkavalla MM-kaudella valikoituihin WRC2-luokan kisoihin Hyundain uudella i20 R5 -autolla. Huttusen kausi alkaa helmikuussa Ruotsissa. Hyundai tiedotti tiistaina, että Huttunen ajaa toisen kilpailunsa jo maaliskuussa Meksikossa.

Huttusen auton keulaa, kylkiä ja perää koristaa Hyundain kehitysohjelman HMDP-logo. Auton huollosta ja ajattamisesta kilpailuissa vastaa Sarrazin Motorsport.

Huttunen valikoitui Hyundain kehitysohjelmaan viime syksynä järjestetyistä testeistä, joissa olivat mukana myös Kalle Rovanperä ja Emil Lindholm.

– Minulle on suuri kunnia edustaa Hyundai Motorsportin kehitysohjelmaa WRC2-luokassa tällä kaudella. Hyundai Motorsportin väki uskoo minuun, joten tavoitteenani on vastata tallin odotuksiin jokaisessa rallissa, johon osallistun, Huttunen kertoo tallin tiedotteessa.

– Ruotsi ja Meksiko ovat kaksi erilaista rallia, joten meidän pitää olla huippuiskussa alusta alkaen. WRC2-luokka on todella kova tänä vuonna, mutta meillä on hyvä auto ja rutkasti toiveita, jotka yritämme muuntaa positiivisiksi tuloksiksi kahdessa ensimmäisessä kilpailussa, 23-vuotias Huttunen lisää.

Lue myös nämä