Hyundai-kuskit uhkuvat itseluottamusta – jokainen pyrkii podiumille

Hayden Paddon
Hyundai juhli kaksoisvoittoa Puolassa. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli oli liekeissä edellisessä MM-osakilpailussa Puolassa, kun tiimi nappasi kaksoisvoiton Thierry Neuvillen johdolla. Ensi viikolla alkavassa Suomen MM-rallissa Hyundai metsästää historiansa ensimmäistä palkintokorokesijaa. 

– Olemme tyytyväisiä sekä omasta että tallimme suorituksesta Puolassa. Toivottavasti se on iso katalyytti menestykseen loppukaudeksi. Auto on erittäin kilpailukykyinen. Olemme jo voittaneet kaksi sorarallia tänä vuonna ja se on todiste siitä, MM-taulukossa toisella sijalla majaileva Neuville toteaa tiimin tiedotteessa.

– Olemme erittäin luottavaisia, että pystymme jatkamaan kamppailua mestaruudesta. Tiedostamme toki, että Suomen ralli on hankala kisa ja virheitä voi tulla hyvin pienistä jutuista nopeissa vauhdeissa. Aiomme kuitenkin tehdä hyvän show´n, belgialainen jatkaa.

Espanjan Dani Sordo ylsi keskeytysten sävyttämässä Puolan rallissa neljänneksi. Kokenut pilotti on asettanut Suomea ajatellen rimansa varsin korkealle.

– Pääsimme todella lähelle podiumia Puolassa ja toivomme, että Suomessa pääsemme kolmen parhaan joukkoon. Meillä on ollut aika ristiriitainen kausi, sillä mukaan mahtuu muutamia hyviä tuloksia, mutta on siellä myös hankalia hetkiä ollut, Sordo summaa.

– Haluamme kuitenkin jatkaa kauden toiseen puoliskoon positiivisella fiiliksellä. Suomen ralli on kova kilpailu, mutta teemme kaikkemme, jotta saamme maksimit irti sekä autosta että itsestämme.

Uuden-Seelannin Hayden Paddon säväytti Puolassa kakkostilallaan. Yhtään vähempään ei mies tyydy myöskään Keski-Suomen sorateillä.

– Suomen rallissa minä ehdottomasti nautin joka kerta. Se on nopea ralli, jolla on paljon historiaa. Tiedän, että se on hankala kisa, mutta olen ajanut Suomessa jo kahdeksan kertaa. On hyvä juttu, että kokemusta löytyy, Paddon lataa.

– Suomessa tunnen oloni aina kotoisaksi, joten haluammekin antaa yleisölle hyvän näytöksen. Puolan kakkostila antoi meille paljon itseluottamusta. En malta odottaa, että pääsen taas ajamaan. Haemme samanlaista sijoitusta kuin Puolasta, uusiseelantilainen jatkaa.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat