Huippu-uutinen! Juha Rytköselle lisää kisoja rallicrossin MM-sarjassa

Juha Rytkönen
Juha Rytkönen. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kouvolan MM-rallicrossissa sensaatiomaisesti ajanut Juha Rytkönen pääsee näyttämään taitojaan myös lokakuussa ajettavassa Katalonian MM-osakilpailussa.

Rytkönen on mukana 17. – 18. lokakuuta ajettavissa osakilpailuissa Ferratum Teamin Ford Fiesta Supercarilla. Kouvolassa Rytkönen debytoi MM-sarjassa GRX Teamin Hyundai i20 Supercarilla sijoittuen avauskisassaan huikeasti toiseksi. Myös toisessa Kouvolan osakilpailussa Rytkönen oli finaalivauhdissa, mutta tuomariston erikoisella päätöksellä suonenjokelaisen matka tyssäsi välieriin.

Lue myös: Suomalaissensaatio kirosi tuomariston päätöstä MM-rallicrossissa – ”Voisi vähän pitää silmiä auki”

Ferratum Teamin Fiestalla normaalisti ajava Jani Paasonen ei ole mukana Katalonian kisoissa, mutta on viivalla tulevana viikonloppuna Latviassa.

– Rallicrossissa vaaditaan paljon resursseja, niin rahaa kuin kumppaneita. Arvostan todella tätä mahdollisuutta, jonka olen Ferratumilta saanut. Se indikoi minulle, että olemme tehneet oikeita asioita ja kova työmme palkitaan, Rytkönen sanoo sarjan verkkosivuilla.

– Haluan kiittää tuesta ajamalla mahdollisimman hyvin. Olen aina ollut sitä mieltä, että tämä on se homma, mitä osaan ja haluan tehdä. Haluan päästä huipulle asti. En odottanut, että alku olisi näin hyvä. Tulevaisuudessa haluan vakiinnuttaa paikkani rallicrossin huipulla, Rytkönen jatkaa.

Lue myös: Kuka ihmeen Juha Rytkönen? Supertähti hämmästeli suomalaissensaatiota – ”Ilmeisesti hän on ajanut aiemminkin”

Paasonen ei ole pahoillaan, vaikka Rytkönen viekin kaluston alta Barcelonassa.

– Juha teki hienoa työtä ensimmäisessä MM-kisassaan. On kunnia saada hänet mukaan tiimiimme, Paasonen ylistää.

Rytkösen piti ajaa Barcelonan kisojen lisäksi myös Portugalissa 10. – 11. lokakuuta Ferratumin kalustolla, mutta kisa peruttiin tällä viikolla koronaviruksen vuoksi.

Lue myös: Upeaa Juha Rytkönen! Toinen sija MM-debyytissä, Grönholm neljäs

Lue myös nämä

  • Uusimmat