Heikki Koski-Lammi sittenkin mukaan rallin SM-sarjaan – ”Nyt pitää satsata tähän”

Heikki Koski-Lammi
Heikki Koski-Lammi. Kuva: Nuutti Kolehmainen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Heikki Koski-Lammin sarja vaihtuu vielä kerran. Uuden Printsport Junior Cup rallisarjan innoittamana Koski-Lammi starttaa cupin avausosakilpailuun Mikkelissä helmikuun toisena viikonloppuna rallin SM-sarjan SM3-luokassa.

Näin ollen F-Rallisarjan kiertäminen jää tältä vuodelta Koski-Lammilla väliin.

Koski-Lammi ja kartturi Jarno Ottman kävivät kokeilemassa vauhtiaan Sonkajärvellä ajetussa harrasterallissa. Reissulle riitti tapahtumia, kun reilu puoli miljoonaa kilometriä uskollisesti palvellut nuottiauto väsähti matkalla Sonkajärvelle. Kiitos ralliystävien, matka jatkui laina-autolla ja nuotitus myös lainapelillä.

Vaikeudet eivät suinkaan loppuneet tähän. Jo ensimmäisellä erikoiskokeella alkoivat vetoakseliongelmat ja pari päätti keskeyttää lopulta kolmannen erikoiskokeen jälkeen. Mikkelissä Koski-Lammin vierelle istuu  kokenut Kari Kallio. Kallio on ollut tuttu näky muun muassa Jesse Turusen kartanlukijana rallin SM-sarjassa.

Sarjan vaihtoon vaikutti vahvasti Printsport Junior Cup -rallisarjan tarjoama hieno palkinto, kun voittajalla on mahdollisuus päästä R5-auton rattiin.

– Cup tarjoaa houkuttelevan palkinnon ja tällaista tilaisuutta on odotettu. Nyt pitää satsata tähän. Pitää ajaa järki päässä ja muistaa, että ei ole pakko voittaa, kunhan muut cupin kilpailijat ovat takana, tuumii Heikki Koski-Lammi.

– Vetoakselivika on saatu jäljitettyä ja toivon mukaan puuttuva osa rikkoutuneen tilalle saadaan ajoissa. Tavoitteena on myös elvyttää nuottiauto kuntoon ennen Mikkeliä.

Lue myös nämä