Harri ja Kalle Rovanperä vastakkain eri aikakauden Skodilla – mutta kumpi vie voiton? (video)

Kalle ja Harri Rovanperä. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Skoda Motorsport on julkaissut verkkosivuillaan upean videon, jossa suomalaisen rallin kirkkain tulevaisuuden tähti Kalle Rovanperä kohtaa kilvanajossa isänsä Harrin. 

18-vuotiaan Kallen ajokkina toimii nykystandardit täyttävä Skoda Fabia R5, jolla nuorukainen ajaa myös rallin MM-sarjassa. Isä-Harrin menopelinä on niin ikään Skoda, vuoden 2006 Skoda Fabia WRC, jolla mies myös ajoi MM-sarjassa kuusi rallia.

Jotta kisasta saatiin entistäkin mielenkiintoisempi olivat Rovanperät myös toistensa karttureina. Katso video taistelusta alapuolelta:

Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen TÄMÄN LINKIN kautta.

– Olin vain pieni poika, kun isä ajoi rallia, joten en muista siitä kovin paljon. Nyt tämä olikin nautinnollista, kun saimme ajaa yhdessä. Oli mahtavaa katsoa, miten isä pääsi ajofiilikseen, nosti nopeutta pikku hiljaa ja keskittyi tosissaan. Lopussa se näytti jo ihan oikealta rallilta, Kalle Rovanperä kommentoi Skodan verkkosivuilla.

– Siitä on monta vuotta, kun olen viimeksi ajanut ja nyt olosuhteet olivat todella vaikeat. Pääsin kuitenkin viimeisten kierrosten aikana vauhtiin ja sain oikeaa tunnetta ajamiseen. Aikakierroksella  oli jo upea fiilis, isä-Harri puolestaan sanoi.

Kumpi sitten voitti kisan? Sen voit tarkistaa alla olevasta kuvasta:

Ja tässä tulokset! Kuva: Skoda Motorsport
Tällaisilla peleillä isä ja poika Rovanperä ajoivat. Kuva: Skoda Motorsport

Lue myös nämä

  • Uusimmat