Hänninen: Olen todella tyytyväinen tulokseen!

Juho Hänninen
Juho Hänninen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan kisa Saksan MM-rallissa oli epäonnekas. Parhaana tiimin suomalaiskuskeista Juho Hänninen sijoittui neljänneksi. Punkaharjulainen oli jo Suomessa kolmas ja jatkoi nyt tasaisen vahvaa suorittamista.

Hännisen sopimuskuviot ovat vielä auki, mutta ainakin kaksi viimeistä kisaa ovat olleet varsin hyviä näyttöjä. Myös mies itse hehkui tyytyväisyyttä Saksan rallin päätteeksi.

– Olen todella tyytyväinen tulokseen. Ensimmäisenä päivänä hävisin paljon aikaa, mutta sen jälkeen sujui hyvin. Auto toimi hyvin ja fiilis oli myös hyvä. Tämä on tosi positiivinen juttu varsinkin jos vertaa alkukauteen, Hänninen kommentoi tiimin tiedotteessa.

Jyväskylässä heinäkuussa voittoa juhlineen Esapekka Lapin kisa meni pipariksi jo perjantaina, kun mies täräytti kivimuuriin ja edessä oli keskeytys. Lauantaina Lappi koki vielä rengasrikko. Pientä lohtua Lappi sai oltuaan Power Stage -erikoiskokeella toiseksi nopein ja napaten siitä neljä MM-pistettä.

– Teimme paljon analyyseja lauantaina ja löydettiin asiat, mitkä oli vinksallaan. Sunnuntaina kulki jo ihan hyvin. Power Stagella olin myös aika onnekas, sillä minulla oli tosi iso tilanne siellä. Sunnuntain vauhtiin olen tyytyväinen, Lappi summasi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat