Fordin WRC-tähti lämmittelee MM-osakilpailua varten legendaarisessa rallissa

M-Sport Fordin WRC-tallin irlantilaiskuski Craig Breen ajaa Sanremon rallissa ensi viikolla.
Craig Breen
Craig Breen. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Breen kilpailee legendaarisessa Sanremon rallissa Ford Fiesta Rally2 -autolla. Tarkoituksena on hakea asvalttituntumaa huhtikuun lopussa ajettavaan Kroatian MM-ralliin.

Irlantilainen on voittanut Sanremon rallin kahdesti urallaan vuosina 2019 ja 2021. Tuolloin alla oli kuitenkin Skodan ja Hyundain kalustot. Sanremon ralli on Italian rallisarjan kauden toinen koitos, mutta kisalla on pitkät perinteet myös MM-sarjassa.

Rallin MM-sarjassa ajettiin viimeksi helmikuussa Ruotsin lumilla, joten kisatuntuman ylläpitäminen on tärkeää.

– Olen erittäin iloinen, kun voin vahvistaa, että ajan Sanremossa myös tänä vuonna. Ruotsin rallista on jo aikaa ja Kroatian kisa on lähestymässä, joten Sanremo tarjosi minulle hyvän mahdollisuuden päästättakaisin kisafiilikseen, Breen kertoo Twitter-tilillään.

Breenin vakiokartturi Paul Nagle ei pääse mukaan Sanremon legendaarisiin maisemiin.

– Odotan kisaa innolla, sillä ajan Fiesta Rally2:lla ensimmäistä kertaa. Nuotteja lukee John Rowan. Kyseessä on vasta meidän toinen ralli yhdessä. Katsotaan, mitä me voimme tehdä, Breen kertoo.

32-vuotiaan Breenin MM-kausi alkoi mallikkaasti Monte Carlosta tammikuussa, kun irlantilainen ylsi kolmanneksi. Ruotsin kisassa helmikuussa homma tyssäsi kuitenkin heti avauspäivänä ulosajoon.

Katso alapuolelta Ruotsin MM-rallin parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,399892″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat