Ford-pomo uskoo Sunisen taistelevan mestaruudesta tulevaisuudessa – ”Ei ole epäilystäkään siitä”

Teemu Suninen. Kuva: M-Sport World Rally Team
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fordin osalta Turkin MM-ralli sujui todella mollivoittoisesti, kun sekä Elfyn Evans että maailmanmestaruudesta yhä taisteleva Sebastien Ogier joutuivat kertaalleen keskeyttämään.

Pientä lohtua tallille toi Teemu Suninen, jonka tasaisen varma ajo toi neljännen sijan, mikä sivuaa suomalaisen uran toiseksi parasta tulosta.

– Ralli oli turhauttava, sillä me todella menetimme mahdollisuutemme tänä viikonloppuna. Sebastienilla olisi ollut vauhtia voittaa ja palata MM-sarjan kärkeen. Harvinainen virhe häneltä kuitenkin vei kaiken, tallipomo Malcolm Wilson manasi.

– Teemu kuitenkin ajoi jälleen todella sensaatiomaisen suorituksen. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että hän taistelee mestaruudesta tulevaisuudessa. Se oli kova suoritus noin nuorelta ja kokemattomalta kuskilta. Hän teki täydellistä työtä tiimin eteen.

Ogierille lauantain ajovirhe sattui pahaan saumaan, sillä Hyundain Thierry Neuville oli jo aiemmin tippunut pelistä pois.

– Viikonloppu oli erittäin turhauttava, mutta se on osa pelin henkeä ja meidän pitää hyväksyä se. Annoin ihan kaikkeni, mutta en saanut palkintoa. Onneksi saimme joitain pisteitä lopulta turvattua. Toivottavasti isompi palkinto tulee pian. Mestaruustaistelu on nyt kolmen kauppa, Ogier summasi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat