Elfyn Evans toivoo: Toivottavasti Suomessa paistaa aurinko!

Elfyn Evans
Elfyn Evans vauhdissa Puolan MM-rallissa. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Walesilainen Ford-kuski Elfyn Evans sijoittui lopputuloksissa Puolan MM-rallissa vähintäänkin tyydyttävästi kahdeksanneksi. Mies oli lisäksi voittamaton kolme kertaa ajetulla Mikolajkin yleisöpyörityksellä.

– Oli kyllä tosi raskas viikonloppu. Me toivoimme kuivaa rallia, mutta tilanne oli täysin päinvastainen. On myönnettävä, että me kyllä kamppailimme kovasti näissä rankoissa olosuhteissa, Evans myönsi.

– Maltoimme kuitenkin mielemme ja keskityimme ajamaan puhtaan kisan. Kolme pätkävoittoa ja kahdeksas sija ei ole huonompi tulos ollenkaan olosuhteen huomioiden. Toivotaan, että ensi rallissa Suomessa paistaa aurinko, walesilainen jatkoi.

MM-pisteitä tarttui siis Evansin haaviin, mutta eroa kisan voittaneeseen Hyundain Thierry Neuvilleen tuli muhkeat neljä ja puoli minuuttia. Lisäksi ensimmäistä kisaa WRC-autolla ajanut Suomen Teemu Suninen jätti Evansia reilusti yli minuutin.

Ford-pomo Malcolm Wilson ylisti Sunisen suoritusta, mutta antoi tunnustusta myös Evansille.

– Oli mukavaa nähdä Elfynin varmistavan tiimille muutamia pisteitä. Se on tärkeää tallin kannalta ja pitää meidät kärjessä valmistajien MM-sarjassa, Wilson totesi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat