Eerik Pietarinen valotti kauden suunnitelmiaan – luvassa myös MM-ralleja

Eerik Pietarinen
Eerik Pietarinen. Kuva: Eerik Pietarisen tiedotus
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vuoden 2018 rallin SM-sarjan SM1-luokan mestari Eerik Pietarinen aloittaa kautensa tulevana viikonloppuna perinteikkäällä Tunturirallilla. 

Pietarinen ja kartanlukijaksi MM-sarjasta työttömäksi jääneeltä Jari-Matti Latvalalta napattu Miikka Anttila starttaavat Arctic Lapland Rallyyn TGS Worldwide -tiimin Skoda Fabia R5 Evo -versiolla.

Pietarinen ja Anttila nähdään varmuudella mukana myös SM-talvikauden toisessa rallissa Mikkelin Vaakuna-rallissa helmikuun alussa. Lopuista SM-ralleista ei ole vielä Pietarisen osalta varmuutta.

26-vuotiaan Pietarisen ohjelmassa on myös 2-4 MM-rallia. Parivaljakko Pietarinen ja Anttila nähdään varmuudella Ruotsissa helmikuussa. Myös Suomen MM-ralli kuuluu luonnollisesti Pietarisen suunnitelmiin. Muista kisoista ei ole vielä antaa vahvistusta.

– Olen todella motivoitunut ja erittäin innoissani, että pääsemme aloittamaan kauden Tunturirallista. Se on iso mahdollisuus ja olenkin kiitollinen uskollisille tukijoilleni, jotta tämä on mahdollista, Pietarinen tunnelmoi.

– Vuoden 2020 ohjelma on minun osaltani hyvin vaiherikas, jotta voin oppia eri alustoista kuten lumesta, sorasta ja asvaltista. Saan kilometrejä alle uudella Evo-versiolla, joka on varmasti paras auto luokassaan, viime vuoden ADAC Opel Rally Cupin voittaja jatkaa.

Pietarinen on luonnollisesti myös pähkinöissään yhteistyöstä MM-sarjan kautta aikain kokeneimman kartanlukijan kanssa.

– Olen todella onnekas, että voin turvautua uuden kartturini ammattimaisiin neuvoihin.

– On hienoa, että minulla on mahdollisuus auttaa nuorta lahjakasta kuskia. Eerik on kuski, joka haluaa oppia ja hänessä on paljon potentiaalia. Olen hänen kanssaan talven ralleissa ja toivon, että voin antaa hänelle joitain hyödyllisiä vinkkejä, Anttila puolestaan toteaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat