Carlos Sainzin luottokartturi sairaalahoitoon – ”Lähetän sinulle maailman kaikki voimat”

Luis Moya
Luis Moya. Kuva: Volkswagen Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Carlos Sainzin rinnalla kaksi rallin maailmanmestaruutta saavuttanut Luis Moya on joutunut sairaalahoitoon aivoaneurysman eli aivojen valtimopullistumien vuoksi.

Marca-lehden mukaan 57-vuotias Moya operoitiin perjantaina hänen kotikaupungissaan La Corunassa, missä hän oli viettämässä aikaa perheensä kanssa. Hänen aivoissaan oli kolme valtimonpullistumaa.

Lehti kertoo, että Moyalle tehty operaatio onnistui, ja teho-osastolle tarkkailuun siirretyn ex-kartturin tila on vakaa. Espanjalaisen pitää levätä muutama päivä sairaalassa ennen kuin hän voi palata nykyiseen kotikaupunkiinsa Barcelonaan.

Moya julkaisi lauantaina Twitterissä kuvan itsestään sairaalavuoteessa ja kertoi onneakin olleen matkassa, sillä hänelle ei ole tullut jälkiseurauksia operaatiosta.

https://twitter.com/lmoya_oficial/status/949686089110966272

Lauantaina starttaavaan Dakar-ralliin osallistuva Carlos Sainz antoi tukensa entiselle kartanlukijalleen Twitterin välityksellä.

– Lähetän sinulle maailman kaikki voimat, jotta toivut nopeasti. Älä säikäyttele minua tällä tavalla ennen Dakaria! Parane pian, sillä meidän pitää vielä ajaa joitakin klassikkoralleja. Lähetän maailman suurimman halauksen maailman parhaalle, Sainz kirjoitti.

Sainz ja Moya saavuttivat yhdessä maailmanmestaruuden vuosina 1990 ja 1992. Parivaljakon yhteinen taival rallin MM-sarjassa alkoi vuonna 1988 ja päättyi kauden 2002 jälkeen.

Artikkelia muokattu kello 19.27: Lisätty Moyan Twitter-viesti sairaalasta.

Lue myös nämä