Hyundai-pomo linjaa: Kaikki kuskit eivät aja täyttä kautta

Michel Nandan
Hyundai-pomo Michel Nandan. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundan rallitallin päällikkö Michel Nandan on kertonut Autosportin haastattelussa, että kuskit kaudeksi 2018 eivät ole täysin kiveen hakattuja. Nandan on vahvistanut, että isossa osassa ensi kauden kisoista Hyundai ajaa tämän vuoden tyyliin kolmella autolla. 

Hyundailla on ensi kaudeksi sopimukset olemassa MM-sarjan kakkosen Thierry Neuville sekä Andreas Mikkelsenin, Hayden Paddonin ja Dani Sordon kanssa. Käytännössä Neuvillen ja Mikkelsenin on määrä ajaa täysi kalenteri, kun taas Paddon ja Sordo vuorottelevat kolmannen kuskin paikalla.

– Juu kyllä Thierryllä ja Andreaksella on sopimukset, jossa sanotaan, että he ajavat kaikki kisat, mutta niin on myös muilla omat sopimuksensa. Me emme voi joka kisassa ajaa neljällä autolla budjetin takia, mutta ehkä joissain kisoissa, Nandan sanoo Autosportin verkkosivuilla.

– On siis varmaa, että neljällä kuskilla meidän täytyy toimia, niin että kaksi kuskia jakaa yhtä autoa. On suunniteltu, että Thierry ja Andreas ajavat kaikki kisat, mutta katsotaan. Asiat voivat muuttua, Nandan jatkaa.

 

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat