Andreas Mikkelsen jättää pitkäaikaisen managerinsa – ”Koen, että on aika huolehtia itse itsestäni”

Andreas Mikkelsen
Andreas Mikkelsen. Kuva: Fabien Dufour/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallin norjalaiskuski Andreas Mikkelsen lopettaa yhteistön EVEN Management -yhtiön kanssa. Erik Veibyn johtama EVEN Management ja Mikkelsen olivat kymmenen vuotta yhteistyössä.

Mikkelsen ei ole uusinut sopimustaan Veibyn yhtiön kanssa, joka päättyy tämän vuoden viimeinen päivä.

– EVEN on ollut todella tärkeä osa minun uraani. He uskoivat minuun vuonna 2009 ja antoivat minulle mahdollisuuden tehdä sitä, mitä haluan eniten. Olen ollut onnekas, että olen saanut tehdä töitä niin monen ammattilaisen kanssa, Mikkelsen sanoo verkkosivuillaan.

– Tämä on ollut upea matka, johon on mahtunut hyviä hetkiä kuten myös haastavampia päiviä. Minä olen ollut ”systeemissä” mukana koko urani, mutta koen nyt, että on aika huolehtia itse itsestäni. Se on haaste, jota odotan sekä innokkaasti että hieman pelonsekaisin tuntein. Uskon, että pystyn siihen.

Mikkelsen oli Veibyn puulakin ensimmäinen asiakas. EVEN Managementin asiakkaisiin kuuluvat vielä Citroenilla ajava Esapekka Lappi sekä rallicross-tähti Johan Kristoffersson ja Veibyn poika Ole Christian Veiby.

– Meillä oli upea matka Andreaksen kanssa. Meillä oli yhdessä ala- ja ylämäkiä. Hän oli yhtiömme ensimmäinen urheilija ja olemmekin muodostaneet tiiviin suhteen. Nyt olemme yhdessä päättäneet, että Andreaksen on aika manageroida itse omaa uraansa. On varmasti outoa aluksi katsella häntä sivusta, mutta olen varma, että olemme vielä tekemisissä. Toivomme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa, Veiby sanailee.

Lue myös nämä

  • Uusimmat