Tommi Mäkinen avasi Toyotan kuskitilannetta – yksi palanen puuttuu

Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tommi Mäkisen johtama Toyotan rallitiimi ei ole tehnyt virallista ilmoitusta ensi kauden kuljettajistaan. Tallipäällikkö Mäkisen mukaan tiimissä on vahva suomalaisedustus myös tulevalla kaudella.

Toyota Gazoo Racing aloitti debyyttikautensa kahdella suomalaisässällä, Jari-Matti Latvalalla ja Juho Hännisellä. Esapekka Lappi debytoi Toyota Yaris WRC:n ratissa Portugalissa, ja siitä lähtien tiimi on kilpaillut kolmen suomalaiskuljettajan voimin rallin MM-sarjassa.

Mäkinen kertoi elokuussa, että talli tekee päätöksiä ensi kauden kuljettajakokoonpanostaan Saksan ja Espanjan MM-rallin välillä. Espanjan osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna, mutta toistaiseksi tiimi ei ole virallisesti vahvistanut seuraavan sesongin kuskejaan.

– Luulen, että Espanjan ja Walesin rallin välillä tiedotellaan asioista ja tulevaisuuden suunnitelmista enemmän, Mäkinen avaa tilannetta Rallit.fille.

Mäkinen vahvistaa, että tällä kaudella osakilpailuvoittoihin yltäneet Latvala ja Lappi jatkavat varmuudella tallissa.

– Kyllä, näin voisin sanoa. Kyllä he varmaan tulevat olemaan meidän tiimissä, Mäkinen myöntää.

Juho Hänninen ei venynyt huippuesityksiin alkukauden ralleissa, minkä vuoksi hänen jatkoaan tallissa on pidetty epävarmana. Kahdessa edellisessä osakilpailussa punkaharjulainen on kuitenkin ollut iskussa: Suomessa Hänninen oli kolmas ja Saksassa neljäs.

Tommi Mäkinen, onko Juho Hännisen tilanne yhä kysymysmerkki?

– No joo, me katsotaan sitä… Uskon, että Espanjan ja Walesin jälkeen kerrotaan, kun kaikki asiat ovat ihan linjassa, Mäkinen pyörittelee.

Lue myös nämä

  • Uusimmat