WRC-tallipomo naljaili Tommi Mäkiselle: Hän lähtee täältä mustien silmien kanssa

Malcolm Wilson
Malcolm Wilson. Kuva : @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjaa viime vuonna hallinneen M-Sport Ford -tallin pomo Malcolm Wilson olisi halunnut pitää Ott Tänakin kuljettajakokoonpanossaan myös tänä vuonna.

Virolaiskuljettaja päätti kuitenkin jo ennen viime kauden päätöstä, että hän siirtyy Tommi Mäkisen johtamaan Toyota Gazoo Racing -tiimiin. Puuppolalainen teki lokakuussa Tänakin kanssa kaksivuotisen sopimuksen, johon sisältyy optio jatkosta.

Wilsonilta kysyttiin torstaina Autosport International -tapahtumassa Birminghamissa, onko hän vielä antanut Mäkiselle anteeksi Tänakin varastamista.

– En. Hän lähtee tästä tilaisuudesta kahden mustan silmän kanssa, Wilson naljaili Mäkisen suuntaan ja sai myös Toyota-pomon repeämään lavalla.

Toyota Gazoo Racing yllätti useat debyyttikaudellaan, jolla se ylsi kahteen osakilpailuvoittoon. Tämä teki vaikutuksen myös Tänakiin.

– Näin, että tallissa on rutkasti potentiaalia. Yksi avainasioista oli se, että sain varmuuden, että voin olla pidempään osa tätä tallia. Uskon, että minulla on täällä parhaat mahdollisuudet voittaa maailmanmestaruus, Tänak sanoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat