WRC-tallipomo ampui rajut huhut alas – ”Haluaisin tietää, mistä tiedot ovat peräisin”

Richard Millener
Richard Millener. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin tallipäällikkö Richard Millener on vakuuttanut, että tiimi on mukana MM-kauden avaavassa Monte Carlon MM-rallissa.

Viikonloppuna liikkui huhuja, joiden mukaan M-Sport joutuisi jättämään väliin Monte Carlon rallin, joka on tarkoitus järjestää ensi viikolla. Brittitiimin operoiminen on vaikeutunut maan koronatilanteen ja Britannian EU-eron vuoksi.

Viikonlopun aikana useissa uutislähteissä ja sosiaalisessa mediassa spekuloitiin sillä, että M-Sport saattaa vetäytyä kauden avauskisasta. Tallipomo Millener ampui huhut alas.

– Haluaisin tietää, mistä näiden ihmisten tiedot ovat peräisin. Olemme julkistaneet suunnitelmamme Monte Carlon rallia varten eli Gus Greensmith ja Teemu Suninen ajavat Fiesta WRC -autoilla ja Adrien Fourmaux Fiesta Rally2 -autolla. Mikään ei ole muuttunut, Millener sanoi DirtFish-sivustolle.

– Se ei ole mikään salaisuus, että matkustaminen Britanniasta Ranskaan on tavallista vaikeampaa osittain koronarajoitusten ja osittain Britannian EU-eron jälkeisten rajasäädösten vuoksi. Olen sanonut useaan otteeseen, että teemme töitä selvittääksemme nämä haasteet ja olemme mukana Gapissa kauden avauskisassa. Huhut siitä, ettemme osallistu kilpailuun, eivät pidä paikkaansa, Millener alleviivasi.

Monte Carlon MM-rallin yllä leijuu yhä kysymysmerkkejä, sillä kilpailulle ei ole vielä saatu lopullista vahvistusta. Rallin on määrä alkaa ensi viikon torstaina 21. tammikuuta.

M-Sport-kuljettajat Greensmith ja Suninen testaavat Ford Fiesta WRC -autoa tällä viikolla Ranskassa.

Katso alapuolelta kauden 2020 päättäneen Monzan MM-rallin parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,358031″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat