Tallipomo Marcus Grönholm väläytteli taitojaan CrossKart-kisassa

Bosse pääsi ainoana pappakaartin edustajana finaaliin. Kuva: Höljes RX:n Facebook-sivut
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjassa omaa talliaan johtava Marcus Grönholm osallistui perjantaina Ruotsin Höljesissä leikkimielisen vakavaan CrossKart Star Challenge -kutsukisaan. 

Grönholm oli yksi 12 osallistujasta ja selvitti tiensä kuuden ajajan finaaliin. Loppukilpailussa nuoriso oli kuitenkin rautaa ja ”Bosse” jätettiin viimeiseksi. Voiton vei Arvikasta kotoisin oleva isäntämaan Jimmie Österberg.

– En edes tiedä, kuinka monta leikkiautoa minulla oli pienenä, joissa luki Marcus Grönholm. Siksi tämä tuntuu epätodelliselta, Österberg kommentoi Ruotsin yleisradioyhtiön sivuilla.

Mukana CrossKart-kisassa oli nuorison edustajia kuten myös vanhan kaartin ratinkääntäjiä. Grönholmin lisäksi takavuosien tähdistä nähtiin Kenneth Hansen, Stecka Walfridsson ja rallin puolelta tuttu Henning Solberg.

Merkittävin ”Bossen” päänahoista oli Hansenin kukistaminen, joka voitti urallaan 14 EM-kultaa rallicrossissa. Hansen johtaa Grönholmin tavoin omaa rallicross-talliaan ja pojat Timmy sekä Kevin johtavat MM-sarjaa.

Höljesin ”Magic Weekend” jatkuu lauantaina ja sunnuntaina itse asialla eli rallicrossin MM-sarjan osakilpailulla oheisluokkineen.

CrossKart Star Challenge finaali, Höljes:
1. Jimmie Österberg  4.35,668
2. Isac Egonsson    +0,509
3. Isak Reiersen    +2,213
4. Nils Andersson   +8,038
5. Julius Ljungdahl +9,867
6. Marcus Grönholm  +10,618

Lue myös nämä

  • Uusimmat