Rallicrossin MM-sarjan kalenteriin merkittäviä muutoksia – kausi käynnistyy vasta heinäkuun lopussa

Montalegre
Kausi päättyy Montalegren radalla. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjan promootioyhtiö tiedotti keskiviikkona kauden 2021 kalenteriin tehdyistä muutoksista.

Kauden oli tarkoitus käynnistyä kuukauden kuluttua Hellissä, mutta Norjan osakilpailu on pudotettu kalenterista. Norjan tiukentuneen rajavalvonnan vuoksi osapuolet päättivät, että kisa jää tältä kaudelta väliin.

Kausi käynnistyy vasta 23.-24. heinäkuuta Barcelonassa, ja seuraavana viikonloppuna Saksan Nürburgringillä ajetaan kaksi osakilpailua. Ruotsin Höljesissä järjestettävä osakilpailu on puolestaan siirretty heinäkuun alusta elokuun loppupuolelle.

Uutena kilpailuna ohjelmaan on lisätty Portugalin Montalegre, joka isännöi kauden päätöskisaa lokakuussa. Ennen Portugalia MM-sarja vierailee myös Ranskan Loheacissa, Latvian pääkaupungissa Riiassa sekä Span radalla Belgiassa.

– Olemme tarkoituksella päättäneet viivästyttää kauden alkua siinä toivossa, että portit voidaan turvallisesti avata faneille mahdollisimman monessa kilpailussa, rallicrossin MM-sarjan promootioyhtiön pomo Arne Dirks kertoo.

– Montalegren paluu on fantastinen uutinen kaikille. Olemme luonnollisesti pettyneitä, ettemme pääse kilpailemaan Norjassa tänä vuonna pandemian vuoksi, mutta Hell palaa varmasti kalenteriin tulevaisuudessa, kun MM-sarjaa suuntaa uuteen aikakauteen.

Rallicrossin MM-kausi 2021 ajetaan tiiviissä paketissa. Ohjelmassa on yhteensä kahdeksan osakilpailu kolmen kuukauden sisään.

Rallicrossin MM-kalenteri kaudella 2021:

23.-24.7.  Barcelona, Espanja
31.7.-1.8. Nürburgring, Saksa (2 osakilpailua)
20.-22.8.  Höljes, Ruotsi
3.-5.9.    Loheac, Ranska
18.-19.9.  Riika, Latvia
9.-10.10.  Spa, Belgia
23.-24.10. Montalegre, Portugali
Rallicrossin MM-kalenteri kaudella 2021.

Lue myös nämä

  • Uusimmat