Ogierin iso päätös lähellä – ex-tallikaverilta vahva veikkaus mestarin ratkaisusta

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viidennen peräkkäisen rallin maailmanmestaruutensa Walesissa varmistanut Sebastien Ogier paljastaa lähiaikoina, mitä hän aikoo tehdä ensi kaudella.

Ogierilla on käytännössä kolme vaihtoehtoa: pysyä M-Sportin Fordissa, siirtyä Citroenille tai lyödä ajohanskat naulaan. M-Sport yrittää saada sorvattua jatkosopimuksen ranskalaistähden kanssa, mutta myös Citroen on houkutellut mestaria. Ogier on itse kertonut, että hän on saanut kolmannen ”sopimustarjouksen” perheeltään.

Ogierin ensi vuoden suunnitelmat saattavat paljastua ensi viikolla.

– Uusi kausi lähestyy vauhdilla, ja uskoakseni ilmoitamme jotain päätöskilpailussa Australiassa, Ogier kertoi uutistoimisto AFP:lle.

Ogierin entinen tallikaveri Dani Sordo arvelee, että Ogier saattaa jäädä M-Sportille. Sordo ja Ogier ajoivat yhtä aikaa Citroenilla kausina 2009-10.

– Ehkä Ogier haluaisi palata Citroenille, mutta hän kertoi minulle, että hän on erittäin tyytyväinen M-Sportilla. Hän tuntee saavansa arvostusta tallissa ja hän pitää tavasta, jolla he työskentelevät. Jos M-Sport löytää rahoituksen, jolla hänelle voidaan maksaa hyvä palkka, uskon Ogierin jatkavan heidän kanssaan, Sordo sanoi Marca-lehdelle.

Lue myös nämä