MM-rallitiimi tarjoaa ”uskomattoman mahdollisuuden” suomalaislupaukselle

Juuso Nordgren
Juuso Nordgren. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Juuso Nordgren saa tilaisuuden antaa näyttöjä Espanjan MM-rallissa Skodan tehdastiimin Fabia R5 -autolla.

Skoda tiedotti maanantaina, että se aloittaa nuorten kuljettajien ohjelman, jolla se etsii lupaavia kuskeja. Nordgren pääsee ensimmäisenä Fabian rattiin kauden seuraavassa MM-osakilpailussa Kataloniassa lokakuun alussa.

– Varmistettuamme jo tässä vaiheessa WRC2-luokan mestaruuden MM-sarjassa etsimme nyt nuoria lupaavia kuljettajia. Tämä nuorten kuljettajien ohjelma alkaa Espanjan MM-rallissa ja jatkuu siten, että testaamme Juuso Nordgrenin kaltaisia uusia lahjakkuuksia. Hän on saanut huomiomme, koska hän on nuori kuljettaja, jolla on potentiaalia, Skoda Motorsportin pomo Michal Hrabanek kertoo tiedotteessa.

Nordgren, 20, voitti rallin junioreiden Suomen mestaruuden vuonna 2015 ja viime vuonna AKK valitsi hänet Tulevaisuuden tähdeksi. Tämän vuoden Suomen MM-rallissa hän kilpaili yksityistiimin Skoda Fabialla ja kellotti neljä pohja-aikaa WRC2-luokassa.

– Olen todella kiitollinen Skodalle, kun he uskovat minuun ja antavat minulle tämän uskomattoman mahdollisuuden, Nordgren sanoo.

Skoda on hallinnut WRC2-luokkaa viime vuosina. Viime vuonna Esapekka Lappi juhli tiimin väreissä WRC2-luokan mestaruutta, ja ruotsalainen Pontus Tidemand on jo varmistanut tämän kauden tittelin Fabialla.

Suomalaiset rallilupaukset ovat saaneet viime aikoina osakseen kiinnostusta MM-rallitiimeiltä. Jari Huttunen ja Kalle Rovanperä käyvät syyskuun aikana antamassa Hyundaille näyttöjä R5-auton puikoissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat