MM-rallikalustosta kilpaileva Lindberg: Lisää taistelua testeissä

Jussi Lindberg
Jussi Lindberg (oik.) on SM3-luokan pisteissä kolmantena. Vierellä kartanlukija Toni Nuikka. Kuva. Taneli Niinimäki
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

SM3-luokassa kilpaileva Jussi Lindberg saavutti Kouvolan SM-rallissa tavoitteensa, paikan Tulevaisuuden Tähti -kilpailun valintakokeisiin.

Ennen kisaa flunssan kourissa ollut Lindberg joutui jättämään ennakkotestit kokonaan pois ohjelmasta, mutta luokan neljäs sija takasi paikan keskiviikkona Vierumäellä alkaviin testeihin.

– Tulokseen täytyy olla tyytyväinen. Yksi sija jäätiin tavoitteesta, mutta sarjasijoitus pysyy neljäntenä ja pisteitä on vielä jaossa loppukaudesta, Lindberg kertoo tiedotteessa.

Nuoria lupaavia kuljettajia varten perustettu Tulevaisuuden Tähti -kilpailu tuli ajosuoritusten osalta päätökseen Kouvolan SM-rallin myötä. Pääpalkinto kilpailussa on houkutteleva: voittaja saa WRC3-luokan ajopaketin 27.-30.7 ajettavaan Suomen MM-Ralliin.

Seuraavana vuorossa on kaksi päivää kestävät valintakokeet, johon sai kutsun SM3-luokan viiden kärki. Lindberghin lisäksi Emil Lindholm, Miika Hokkanen, Taisko Lario ja Olli Pollari laitetaan koetukselle eri osa-alueita käsittelevissä testeissä.

– Lähdetään hyvillä fiiliksillä Vierumäelle. Näytetään mitä osataan ja katsotaan tulokset sen jälkeen. Hienoa kun koko viiden kärki on alle 25-vuotiaita. Lisää taistelua testeissäkin, kun on enemmän kilpailijoita, Lindberg sanoo tyytyväisenä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat