Marcus Grönholmin tiimin kauden avaus lykkääntyy entisestään

Niclas Grönholm. Kuva: GRX Taneco
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarja on tiedottanut, että Belgian osakilpailu joudutaan siirtämään toukokuulta koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

Span radalla Belgiassa oli määrä ajaa kauden kolmas osakilpailu 16.-17. toukokuuta. Espanjan ja Portugalin osakilpailuiden siirtymisen vuoksi kauden avaus siirtyi Belgiaan, mutta nyt kauden startti lykkääntyy entisestään.

– Tämä päätös tehtiin tarkan harkinnan sekä FIA:n, Belgian autourheiluliiton ja paikallisen kilpailujärjestäjän kanssa käytyjen neuvotteluiden jälkeen. Kaikkien terveys ja turvallisuus ovat meillä etusijalla, rallicrossin MM-sarja kertoi tiedotteessaan.

Belgialle on jo löydetty kisakalenterista uusi paikka, 3.-4. lokakuuta. Spassa ajetaan Latvian ja Abu Dhabin osakilpailuiden välisellä tauolla.

Kauden avauskisaksi on nyt merkattuna Norjan osakilpailu, joka on ohjelmassa 13.-14. kesäkuuta. Norjan osakilpailuakaan tuskin päästään ajamaan ajallaan, sillä Norjan hallitus ilmoitti tiistaina, että maassa ei saa järjestää isoja urheilu- tai kulttuuritapahtumia ennen 15. kesäkuuta.

Seuraavana kalenterissa on Ruotsin osakilpailu Höljesissä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Höljesin kisajärjestäjät tosin kertoivat aiemmin tällä viikolla, että he käyvät neuvotteluja uudesta ajankohdasta kilpailulle.

Mahdollista on, että Marcus Grönholmin johtama GRX-talli ja muut MM-sarjan tiimit pääsevät kisaamaan vasta elokuussa. Silloin ohjelmassa on Saksan osakilpailu Nürburgringillä.

Niclas Grönholm ja Timur Timerzjanov edustavat GRX-tallia myös tällä kaudella. Grönholm sijoittui viime kaudella kuljettajien MM-sarjassa neljänneksi, ja GRX otti kakkossijan tiimien välisessä kamppailussa.

Lue myös nämä