Jari-Matti Tiilikka ajoi voittoon Toivakassa

F-rallisarja
Joni Hiipakka vauhdissa Toivakka-rallissa vuonna 2017. Kuva: F-Rallisarja

EPUA:n Jari-Matti Tiilikka voitti viikonloppuna Toivakassa ajetun F-rallisarjan osakilpailun yleisen luokan. Tiilikka nappasi niukan ykköstilan 4,9 sekunnin erolla Riihimäen UA:n Petteri Salmiseen.

Kilpailun kolmanneksi ylsi Kalkkisten UA:n Joonas Kolehmainen 13,6 sekuntia Tiilikasta.

– Kisa meni hyvin. Ykkösellä luulin, että matka jää jo sinne, kun hypättiin niin pitkälle. Pakoputki repesi ja roikkui matkassa. Huolto teki hienoa työtä ja pääsimme jatkamaan, tasaisen kilpailun ajanut Tiilikka hehkuttaa F-rallisarjan verkkosivuilla.

Sama kolmikko on myös sarjan pistetilanteessa kolmen kärki. Kolehmainen johtaa 63 pisteellä ennen Salmista (60) ja Tiilikkaa (58).

Luokkavoittoja Toivakassa pääsivät juhlimaan Juha Paavilainen (seniorit), Marko Haapsaari (A-juniorit) ja Niko Patajoki (B-junnut).