Ensimmäinen WRC-kuski vahvistettiin rallin Nations Cup -kisaan Meksikoon

M-Sport Fordin ranskalaiskuski Adrien Fourmaux ajaa Rally of Nations Guanajuato -kisassa Meksikossa huhtikuun alussa.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux. Kuva: Rally of Nations
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fourmaux osallistuu Meksikon MM-kandidaattirallina toimivaan kilpailuun Ford Fiesta Rally2 -autolla. Maiden välinen joukkuekilpailu kaasutellaan Leónin kaupungin ympäristössä 1.-3. huhtikuuta.

Meksiko pyrkii takaisin MM-kalenteriin jo ensi kaudeksi. Nations Cupissa ajetaan Meksikon MM-rallin takavuosilta tutuilla erikoiskokeilla.

– Tämä tulee olemaan ensimmäinen kertani Meksikossa. Se on erittäin hyvä juttu kokemuksen kannalta. Auto on minulle tuttu, mutta kisa on täysin uusi. Kaikki ovat kertoneet, että kyseessä on uskomattoman hieno ralli, Fourmaux sanoo.

– Pätkät ovat kuulemma hienoja ja katsojia on paljon. Odotankin kisaa innolla. Haluan todella nähdä sen tunnelman, mistä kaikki ovat kertoneet. On myös tärkeää ajotuntuman kannalta, että pääsen kilpailemaan.

Fourmaux´n lisäksi Rally of Nations Guanajuato -kisaan on vahvistettu Harri Rovanperän, Mads Östbergin ja Matthew Wilsonin osallistuminen.

– Kisasta ei ole tiekirjoja, eikä mitään vielä julkaistu. Se on Nations Cup eli Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Englannista ainakin tulee pari kuljettajaa. Meillä on omat joukkueet ja jotenkin ne pisteet sitten lasketaan. En tiedä, onko se sitten pätkäsijoitusten mukaan vai miten, Rovanperä kommentoi aihetta torstaina Rallit.fille.

Ranskalaiskuski Fourmaux´lla on hyvin aikaa piipahtaa Meksikossa, sillä rallin MM-sarja jatkuu vasta huhtikuun loppupuolella Kroatian osakilpailulla.

Katso alapuolelta, kuinka Harri Rovanperä valmistautui Nations Cupiin Laukaassa torstaina.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2286,401187″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat